EMPRESA 2018-05-10T10:04:47+01:00

Més de 100 anys al servei dels nostres clients

Nosaltres

Serradora Domènech SL és una empresa que es dedica a l’embalatge de fusta des de fa més de cinquanta anys. Si bé l’empresa va començar fabricant exclusivament palets amb fusta nova, el respecte al medi ambient ha fet que desenvolupéssim el reciclatge i la valorització dels palets usats.

L’empresa ha estat en constant evolució fins als nostres dies per poder especialitzar-se tant en el sector de l’embalatge com en tots els serveis de reciclatge.

Actualment disposem d’una estructura capaç de proporcionar una resposta ràpida a qualsevol necessitat. Podem fabricar palets amb fusta nova i amb fusta reciclada. També fem palets mixtos, és dir, utilitzant a la vegada fusta nova i fusta recuperada. A més, tenim contenidors i plataformes per deixar a les instal·lacions dels clients.

La qualitat del servei que oferim ens ha permès fidelitzar els nostres interlocutors, ja que les nostres relacions es basen en la professionalitat, la serietat i la confiança. Així, considerem que els clients són una part activa de l’empresa, amb la qual interactuem necessàriament per aconseguir un servei òptim i en constant evolució. L’objectiu és garantir la nostra competitivitat oferint un servei integral als clients, gestionant embalatges de fusta i fent el manteniment del parcs de palets.

Contribuïm a conservar el medi ambient, ja que els embalatges de fusta es fabriquen a partir d’un recurs natural abundant i renovable. Així, els palets de fusta són fàcilment reparables i, a més, són valoritzats. No porten cap tipus de tractament químic, per la qual cosa poden ser utilitzats en tots els sectors d’activitat.

Història

Cap a l’any 1900 Salvador Domènech i Padrosa va muntar a Amer una fàbrica de fustes, llenyes i carbó. El negoci va anar creixent i va arribar a comptar amb la col·laboració d’unes vuitanta persones. Es va especialitzar en la producció de carbó, fent carboneres al bosc i en la fabricació mobles per a la llar. L’activat va parar durant Guerra Civil ja que la indústria va ser confiscada.

En acabar el conflicte, el seu fill Antoni Domènech Buxó va continuar amb el negoci. Va incorporar la fabricació de dogues de castanyer per a bótes de vi, la confecció plantilles i rodes per a carruatges. Amb el pas del temps, però, atesa la baixada de la demanda de rodes de carruatge i del consum del carbó, ja que van aparèixer nous combustibles, l’empresa es va introduir en el món de l’embalatge. Va començar fabricant caixes de fusta per a begudes, per acabar fent tot tipus de palets de fusta.

Amb l’augment de l’activitat, l’empresa es va traslladar del centre del poble als afores, a la zona industrial, en un lloc prou ampli per poder emmagatzemar tant els palets fabricats com els troncs preparats per ser serrats. Darrerament, però, la recuperació i la valorització dels palets usats han passat a ser l’ocupació principal.