Més de 100 anys al servei dels nostres clients

Nosaltres

Serradora Domènech SLU és una empresa que es dedica a l’embalatge de fusta des de fa més de cinquanta anys. Si bé l’empresa va començar fabricant exclusivament palets amb fusta nova, el respecte al medi ambient ha fet que desenvolupéssim el reciclatge i la valorització dels palets usats.

Història

Timeline

1903

1903

1903

L’any 1903 Salvador Domènech i Padrosa va fundar a Amer una fàbrica de fustes, llenyes i carbó. El negoci va anar creixent i va arribar a comptar amb la col·laboració d’unes vuitanta persones. Es va especialitzar en la producció de carbó, fent carboneres al bosc i en la fabricació de mobles per a la llar.  L’activitat va parar durant la Guerra Civil, ja que la indústria va ser confiscada.

1939

1939

1939

En acabar el conflicte, el seu fill Antoni Domènech Buxó va continuar amb el negoci. Va incorporar la fabricació de dogues de castanyer per a botes de vi, la confecció de plantilles i rodes per a carruatges. Amb el pas del temps, però, atesa la baixada de la demanda de rodes de carruatge i del consum del carbó, ja que van aparèixer nous combustibles, l’empresa es va introduir en el món de l’embalatge. Va començar fabricant caixes de fusta per a begudes, per acabar fent tot tipus de palets de fusta.

1990

1990

1990

Amb l’augment de l’activitat, l’empresa es va traslladar del centre del poble als afores, a la zona industrial, en un lloc prou ampli per poder emmagatzemar tant els palets fabricats com els troncs preparats per ser serrats. 

S’introdueix una nova línia de negoci amb la valorització dels palets de segona mà, recuperant-los per ser reutilitzats. Compromesos amb el medi ambient, es comença a potenciar també el residu zero, triturant la fusta inservible per biomassa i altres usos.

2014

2014

2014

L’activitat de l’empresa no parava de créixer, per la qual cosa es van haver d’ampliar les instal·lacions, tant en naus industrials com en naus per l’emmagatzematge.  Per tal de donar un millor servei als nostres clients, també es va augmentar la capacitat del tractament fitosanitari i la flota de vehicles.

2021

2021

2021

Implementació de nova maquinaria i tecnologia avançada a la nostra línia de producció.

Aquests avenços en permetran millorar de manera significativa la nostra eficiència operativa, augmentar la precisió del nostres processos i optimitzar els recursos.

Obrim les portes a un futur prometedor.